1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Υποτροπή Συριγγίου

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΛΙΟΥ, Aug 20, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. :piange: Καλημέρα σας
  Δεν θέλω να χάσω τις διακοπές μου. Μου ξαναβγήκε το συρρίγγιο που είχε εγχειριστεί το 2004 και νόμιζα πως δια παντός απαλλάχτηκα από δαύτο. Φεύγω στις 26 του μηνός για Βιέννη και δεν έχω χρόνο τώρα για τέτοια τρεχάματα. Υπάρχει τρόπος να το μπλοκάρω, να το αντιμετωπίσω χωρίς διάνοιξη και εγχείριση για δέκα μέρες μέχρι να γυρίσω και φυσικά χωρίς τον κίνδυνο να κάνω τα πράγματα χειρότερα ενώ θα είμαι στο εξωτερικό; Έβαλα μια αλοιφή και φαίνεται να ηρέμησε κάπως με αυτήν. Δεν μεγάλωσε άλλο, μάλλον ξεφούσκωσε κάπως και δεν πονάω σήμερα. Αλλά δεν ξέρω τι θα μου βγάλει τις επόμενες μέρες. Please help. Γιατί φοβάμαι πως αν πάω στον χειρούργο τώρα, θα με βάλει κάτω και θα μου κάνει πάλι καμιά διάνοιξη και πάει το ταξιδάκι μου το έχασα.
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καθυστερημενα λόγω διακοπών!!!:rolleyes:

  Αν ειναι στο ιδιο σημειο, προφανως μιλάτε για καποιο αποστηματακι που αναπτυσσεται στην περιοχή παλαιου συριγγιου ή αποστηματος.
  Αν προκειται για συριγγιο που ξαναξεκινα, καποια στιγμη θα παροχετευθει και θα ανακουφιστειτε, αλλά...οπως καταλαβαινετε, η μονη λυση ειναι να σας δει χειρουργος!!!:cool:
 3. Σας ευχαριστώ για την απάντηση έστω και καθυστερημένα, είναι καλό να έχω υπόψη μου πως ίσως δεν πρόκειται για συρίγγιο που ξαναξεκινά, αλλά για απόστημα που αναπτύχθηκε στην περιοχή και πέρασε. Έχω γυρίσει από τις διακοπές πλέον, και δεν πονάω ούτε υπάρχει πια φούσκωμα, αλλά εκεί στη Βουδαπέστη πήρα μια αντιβίωση μετά από συμβουλή τηλεφωνικά του χειρούργου μου. Η αντιβίωση είχε παρενέργειες και μου πείραξε σε μεγάλο βαθμό το έντερο και το στομάχι, με αποτέλεσμα να μην ευχαριστηθώ και τόση τις διακοπές μου αφού οι άλλοι έτρωγαν κι εγώ τους κοίταζα. Την διέκοψα μετά τα συμπτώματα, ωστόσο το στομάχι μου ακόμα με ενοχλεί κατά καιρούς. Πάντως το συρίγγιο, προς το παρόν με έχει αφήσει ήσυχη. Εύχομαι να είναι όπως μου το είπατε, κάποιο μικρό απόστημα και να τέλειωσε η υπόθεση εκεί. Αν εμφανιστεί ξανά πρόβλημα θα τρέξω οπωσδήποτε στον χειρούργο χωρίς άλλη καθυστέρηση. Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση και τη διαφώτιση. :;):

Share This Page