1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Υδροκήλη Ή Βουβωνοκήλη?

Discussion in 'Κήλες' started by stathis, Jun 14, 2008.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. stathis

  stathis New Member

  καλημέρα σας........................

  πριν δύο χρόνια έκανα μία επέμβαση υδροκήλης στο δεξιό όρχι.αμέσως μετά, άρχισα να έχω ενοχλήσεις στο πάνω μέρος του όρχι ένω παράληλα, ανιχνευσα και ένα φούσκωμα ,σαν υδοκήλη, το οποίο ξεκινούσε από την ''ρίζα'' του όρχι.
  Ο γιατρός που πήγα , απέκλεισε το ενδεχώμενο να είναι ξανά υδροκήλη, μου έδωσε μία αγωγή, η οποια, δεν είχε αποτέλεσμα και μετά από τον υπέρηχο μου είπε πως είναι βουβωνοκήλη.
  Από τότε δεν έχω κάνει τίποτα,αλλά πρόσφατα πήγα σεάλλο ουρολόγο, ο οποιός διέγνωσε ηδροκήλη.
  Εγώ εξακολουθώ να έχω ενοχλήσεις,πολλές φορές έντονες όταν κουράζομαι, και πάντα μετά από ερωτική επαφή και εκσπερμάτωση.
  τελευταία, δε , έχω τις ίδιες ενοχλήσεις και στον αριστερό όρχι, μικρότερης έντασης.

  είναι επικινδυνο που το έχω αφήσει τόσο καιρό?

  και τελικά τι από το δύο μπορείνα είναι?

  ή είναι κατι άλλο?


  με εκτίμηση ...Σταθης
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin


  Καλημέρα σας!
  Το αν είναι υδροκήλη ή βουβωνοκήλη ειναι θέμα κλινικής διαπίστωσης μεν ενός ειδικού, όμως η διάγνωση τίθεται υπερηχογραφικώς και μόνον!

  Απο κει και πέρα δεν μπορώ να αντιληφθώ την σύγχιση που έχετε υποβληθεί, μια και σας έχουν δει τόσοι ιατροί σχετικών ειδικοτήτων.
  Πρέπει να κάνετε ένα υπερηχογράφημα να ξεκαθαριστεί η κατάσταση!

Share This Page