1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση ΞΑΝΑΠΑΧΥΝΑ , ΤΩΡΑ ?????

Discussion in 'Επεμβάσεις Παχυσαρκίας' started by KIOU74, Jul 22, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. KIOU74

  KIOU74 New Member

  ΞΑΝΑΠΑΧΥΝΑ!!!!!!!
  Φίλοι μου γεια σας ,
  είμαι η Kiou και χρειάζομαι οπωσδήποτε το βοήθεια σας. Χειρουργήθηκα πριν 11 χρόνια (γαστρική παράκαμψη) στην Πάτρα . ΄΄Ημουν 125 κιλά και μετα βίας μετά απο 2 χρόνια έφτασα τα 87-90. Έκανα ένα παιδί (όλα [πήγαν τέλεια) και μετα απο 6 μήνες ξαναέμεινα έγκυος. Είχα επανέλθει σχεδόν στα κιλά μου 90. Μου ζήτησαν να διακόψω την κύηση μου γιατί τόσο νωρίς θα καταστρεφόταν η επέμβαση. Φυσικά για μένα ήταν αδιαπραγμάτευτο . Φυσικά έχω 2 υπέροχα πλάσματα αλλα είμαι 115 κιλά. Κάνω δίαιτες αυτα τα χρόνια αλλά όπως όλοι ξέρετε το παραμύθι, δεν τα καταφέρνω να τα κρατήσω. Με τα κιλά αυτά όμως ούτε τον άντρα μου ούτε τα παιδάκια μου μπορώ να χαρώ.Σας παρακαλώ γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω μια καινουργια , επιτέλους μόνιμη επέμβαση ? Που μπορώ να απευθυνθώ , είμαι απο Θεσσαλονικη. Και το κόστος ? Σας παρακαλώ βοηθήστε με με όποια πληροφορία έχετε.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Η παράκαμψη που έχετε κανει στην Πάτρα (υποθέτω πως πρόκειται για την γνωστή Πανεπιστημιακή κλι νική αναφοράς, με άριστα αποτελέσματα), δεν επιτρέπει άλλου είδους επέμβαση, αλλά επιτρέπει συγκεκριμμένη επιδιόρθωση που εχει να κάνει με το μηκος της απορροφητικής έλικας.
  Νομίζω πως θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ίδια κλινική.

Share This Page