1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΒΡΟΧΟΚΗΛΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙ

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by sensitive, Oct 26, 2008.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. sensitive

  sensitive New Member

  Καλησπέρα σας,
  επανέρχομαι με ένα θέμα που αφορά την ανηψιά μου η οποία είναι οχτώ ετών. Η παιδίατρος λόγω κάποιου "φουσκώματος" στον λαιμό της συνέστησε στην μητέρα της να την δει ενδοκρινολόγος. Απευθύνθηκε στο ΙΚΑ, ο γιατρός δεν ήταν ενδοκρινολόγος για παιδιά, στο νοσοκομείο Παίδων το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι για τον Μάϊο, ο οποίος συνέστησε να κάνει εξέταση αίματος για θυροειδή γιατί δεν μπόρεσε να βγάλει συμπέρασμα από την εξέταση. Χρειάζεται όντως ή μπορεί να διαγνωσθεί και με υπερήχους? Δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα. Εκτός αν τα συμπτώματα διαφέρουν στα παιδιά.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
  Sensitive
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Το υπερηχογραφημα είναι σίγουρη ανώδυνη μεθοδος διάγνωσης διογκώσεων θυρεοειδούς, αλλά και οιωνδήποτε άλλων "φουσκωμάτων"στον λαιμό!
 3. THEODOSIA

  THEODOSIA New Member

  ενδοκρινολογος

  Εάν ενδιαφέρεστε να κλείσετε γρήγορα ραντεβού με ενδοκρινολόγο στο παίδων επικοινωνήστε μαζί μου στο προσωπικό μου e-mail . Εέχω αυτή την πληροφόρηση καθώς ο γιός μου παρακολουθείται απο ενδοκρινολόγο στο παίδων λόγω χρόνιου ενδοκρινολογικού προβλήματος που έχει ήδη από 18 μηνών.Ελπίζω να σας φανώ χρήσιμη. Αντωνίου Θεοδοσία.

Share This Page