1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα βουβουνοκοίλη

Discussion in 'Ανακοινώσεις Μελών!' started by lamprinos vagelis, Apr 5, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. lamprinos vagelis

    lamprinos vagelis New Member

    Καλημέρα πριν έξι μήνες έκανα εγχείρηση βουβουνοκοίλης με ανοικτή τομή όπου μου τοποθέτησαν πλέγμα. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τους 3 μήνες όπου μετά απο έντονη άσκηση είχα ενόχληση (ελαφρύς πόνος). Πήγα στο γιατρό μου όπου μου είπε οτι δεν έχει ανοίξει το πλέγμα αλλά το έχω κουράσει και να το ξεκουράσω. Έκτοτε η ενόχληση είναι συστηματική είτε αθλούμε είτε όχι. Τώρα για παράδειγμα έχω αποχή 10 μέρες από αθλητισμό παρόλα αυτά η ενόχληση παραμένει κάτω απο την τομή δεξιά του όσχεου στο κατώτερο μέρος του κοιλιακού εκεί που ξεκινάει ο προσαγωγός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Μετά τους 6 μήνες αρχίζουμε και δραστηριοποιούμαστε. Τόσο χρειάζεται το πλέγμα ώστε να αρχίσει να καλύπτεται με ιστό που φτιάχνει ο οργανισμός και που το σταθεροποιεί. Αν ενοχλεί τότε σίγουρα πρέπει να σε δει χειρουργός.

Share This Page