1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Βουβωνοκήλη

Discussion in 'Κήλες' started by deltadeltamike, Oct 10, 2011.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. deltadeltamike

  deltadeltamike New Member

  Καλημέρα γιατρέ. Η γιαγιά μου (72χρ.) έχει βουβωνοκήλη η οποία έχει αρχίσει να εμφανίζεται από πέρυσι περίπου τέτοια εποχή. Από πριν το καλοκαίρι έχει αρχίσει να μεγαλώνει η κήλη και είχαμε δει γιατρό τότε που μας πρότεινε να κάνει εγχείρηση. Επειδή μένει εκτός Αθηνών και ήθελε να πάει για καλοκαίρι στη μόνιμη κατοικία της, ο γιατρός μου είπε οτι δεν υπάρχει κίνδυνος να το καθυστερήσει. Τώρα σκέφτεται να έρθει. Δεν πονάει πολύ παρά μόνο έχει μία ενοχληση όταν κάθεται ή όταν ξαπλώνει. Υπάρχει κίνδυνος να το αναβάλει για 1-2 μήνες ακόμα; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Η κηλη αποτελει επείγουσα επέμβαση οταν υποστει περισφιγξη. Πραγμα που σημαινει πως η περιοχή εκει θα πρηστει και θα ειναι μονιμα επώδυνη.
  Τοτε μονο χρειάζεται επείγουσα επέμβαση.
  Εφ'οσον δεν υφισταται αυτο, τοτε μπορεί να περιμενει φυσικά!
 3. deltadeltamike

  deltadeltamike New Member

  Σας ευχαριστώ πολύ!

Share This Page