1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Video: Πως ρυθμίζεται η βαλβίδα του δακτυλίου!!

Discussion in 'Γαστρικός δακτύλιος' started by sambalisG, Jul 30, 2007.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Μπορείτε να παρακολουθήσετε πως γίνεται η ρύθμιση μίας βαλβίδας του δακτυλίου, στο παρακάτω αρχείο!!! :D
 2. ΠΡΌΒΛHΜΑ ΣΤΗ ΡΎΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΊΟΥ

  Γεια σας, έχω βάλει γαστρικό δακτύλιο πριν από 1 χρόνο (5/6/2010) περίπου, έχω χάσει 19 κιλά, αλλά μου συμβαίνει κάποιο πρόβλημα σε σχέση με τη ρύθμισή του. Μετά τη ρύθμιση νιώθω ότι ο δακτύλιος λειτουργεί κανονικά, αλλά όσο περνούν οι μέρες μπορώ και τρώω όλο και περισσότερο. Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ, μπόρεα κάποιο βράδυ να φάω 2 γλυκές κρέπες. Θα μου πείτε, γιατί τις έφαγες;Ήθελα να ελέγξω την κατάσταση. Βέβαια, το τηλέφωνου του delivery το πέταξα, γιατί είχα πάθει ψύχωση γι' αυτές τις αηδίες και θέλω να φτάσω στο στόχο μου. Γιατί μου συμβαίνει αυτό; Νιώθω τρομερή απογοήτευση, γιατί ο γιατρός μου δεν μου δίνει μια ικανοποιητική απάντηση στο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε. Θα σας ήμουν ευγνώμων, αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε.
 3. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  ΚΑλησπέρα. Δεν μπορω να σας δωσω σαφη απάντηση. Εφ'οσον η διοδος των τροφών μετα την ρύθμιση είναι ευχερής, θα πρεπει να κανετε διάβαση του οισοφάγου με σκιαγραφικό.

Share This Page