1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Τρόποι Δημοσίευσης Θεμάτων

Discussion in 'Οδηγίες και Ανακοινώσεις του Forum!' started by sambalisG, May 2, 2008.

Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
 1. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Επειδή παρατηρείται μία δυσκολία στα νέα μέλη να δημοσιεύσουν ή να δημιουργήσουν ένα θέμα (μπερδεύοντας κυρίως με την διαδικασία αποστολής μηνύματος), θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής:

  -Θέμα ή thread είναι ένα κείμενο που θέλουμε να γράψουμε και να δημοσιοποιήσουμε στο forum σε μία κατηγορία που επιλέγουμε (π.χ κήλες)

  Στην περίπτωση αυτή μεταβαίνουμε στην κατηγορία και εκεί πατάμε το πλήκτρο new thread!!!
  Αν επιθυμούμε επίσης να απαντήσουμε σε ένα ήδη υπάρχον θέμα που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, τότε πατάμε το πλήκτρο post reply!

  Μετά μεταβαίνουμε στην φόρμα επεξεργασίας κειμένου, γράφουμε το κείμενο, το επεξεργαζόμαστε και μετά ή μπορούμε να το δούμε με το πλήκτρο "προεπισκόπηση" ή και να το δημοσιεύσουμε με το πλήκτρο "υποβολή νέου θέματος"!

  -Μήνυμα ή προσωπικό μήνυμα είναι η αποστολή ενός κειμένου σε ένα συγκεκριμένο άλλο μέλος , πατώντας πάνω στο όνομα του και επιλέγοντας αποστολή προσωπικού μηνύματος στο μέλος αυτό!!!

Share This Page