1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Τι συμβαίνει; ΣΟΣ

Discussion in 'Διάφορα Θέματα εκτός Κατηγοριών!' started by Μαρία Ανδρ., Oct 24, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Καλησπέρα σας. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω πολλές ενοχλήσεις. Δυσκολία στην αναπνοή, μια ενόχληση στο λαιμό, πόνους στο στήθος αριστερά και δυσφορία, πυελικό άλγος (πιο σπάνια), αδυναμία και αδιαθεσία. Έχω κάνει πολλές γενικές αιματος και ούρων, αξονική θώρακα, λαιμού και κεφαλιού, μαγνητική άνω και κάτω κοιλίας όπως και υπερήχους, υπέρηχο από ουρολόγο, καρδιογράφημα και υπέρηχο καρδιάς, γυναικολογικό έλεγχο (κολπικό υπέρηχο, έλεγχο για διάφορους μύκητες κτλ) και μια επίσκεψη σε δερματολόγο. Δεν έχει βρεθεί τίποτα εκτός από κύστη στις ωοθήκες η οποία υποχώρησε, έναν πρησμένο λεμφαδένα (1,4 cm) κάτω από τη γνάθο δεξιά και έναν έγκλειστο γομφίο πάνω αριστερά. Επίσης είχα βγάλει ένα σπυρί στο εσωτερικό του μηρού που είχε πύον και φαγουριζε και πονούσε για οποίο ο δερματολόγος μου είπε πως είναι κύστη και μάλλον θα υποχωρήσει μόνη της. Υποχώρησε όντως αλλά έχει αφήσει σημάδι. Τι μπορεί να μου συμβαίνει; Είναι όντως ψυχολογικό; Προσπαθώ καθημερινά να κάνω όσες δραστηριότητες μπορώ, αλλά όλο αυτό έχει ρίξει την ποιότητα ζωής μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 2. Σας παρακαλώ δώστε μου μια απάντηση. Ανησυχώ πάρα πολύ.
 3. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Όταν γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και όλα βγαίνουν άριστα τότε σίγουρα το βάρος εστιάζεται στον ψυχολογικό παράγοντα. Κάτι σας στρεσάρει, κάτι σας στεναχωρεί, κάτι σας αγχώνει, κάτι σας ενοχλεί. Εσείς και μόνο εσείς και ίσως και με μια μικρή βοήθεια από ειδικό να μπορέσετε να εντοπίσετε την αιτία ώστε να δώσετε και τη λύση. .
 4. Εσείς θεωρείτε πως είναι όντως ψυχολογικό;
 5. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Εφόσον παθολογικά είσαι καλά τότε πάντα το βάρος πέφτει στον ψυχολογικό παράγοντα.

Share This Page