1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Τι περιλαμβάνει αυτό το thread!

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by sambalisG, Nov 2, 2006.

Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
 1. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Αγαπητοί φίλοι.
  Σε αυτην δημόσια συζήτηση, μπορείτε να δημιουργείτε καινούργια θέματα μεσα από το πλήκτρο new topic, δίνοντας κάποιον τίτλο για το θέμα σας και στο έλεύθερο πεδίο από κάτω, μπορείτε να αναφέρεστε σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά το θέμα σας.
  Επίσης μπορείτε να απαντάτε σε προλαλήσαντες ή να παραθέτετε μία άποψη σε ένα θέμα κάνοντας reply!

  Συγκεκριμένα στο συγκεκριμμένο thread :
  Οτιδήποτε έχει σχέση με προβλήματα Ενδοκρινών Αδένων.
  Δηλαδή προβλήματα
  Θυρεοειδούς αδένος,
  Παραθυρεοειδών,
  Επινεφριδίων κλπ


  για τα οποία θα μπορείτε να θέσετε ένα πρόβλημα δικό σας, να απαντήσετε σε πρόβλημα άλλου, να περιγάψετε την εμπειρία σας, ή αν είστε ΕΙΔΙΚΟΣ να συμβουλέψετε κάποιον.
 2. ioanna6

  ioanna6 New Member

  Γρομπαλάκια στο λαιμό

  Γιατρέ καλησπέρα.
  Εδώ και αρκετούς μήνες ψηλάφισα ένα μικρό γρομπαλάκι (μέγεθος ρεβιθιού) στο λαιμό μου (4 εκ. κάτω από το αυτί), αλλά δε έδωσα σημασία γιατί είχα περάσει πρόσφατα σοβαρό κρυολόγημα. Δεν υποχώρησε ούτε άλλαξε. Πριν από λίγες μέρες ψηλάφισα δεύτερο γρομπαλάκι ίδιου μεγέθους λίγο πιο κάτω από το πρώτο, στη βάση του λαιμού. Σε τι γιατρό θα πρέπει να απευθυνθώ και πόσο να ανησυχώ??
  Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!!

Share This Page