1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Θεμα

Discussion in 'Παθήσεις δέρματος και υποδορίου' started by panoseco, Jan 27, 2011.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. panoseco

  panoseco New Member

  έχωντας κάνει περιτομή πριν 2 χρόνια και η ηλικία μου είναι 38. Παρατήρησα στο κεφάλι του πέους ΄στην ουσία δίπλα απο την ουρήθρα ένα ξεφλούδισμα και μια κοκκινίλα. Πήγα σε ουρολόγο και μου είπε ότι δεν είναι θ΄'εμα ουρολογικό και με παρέπεμψε στα εξωτερικά του Συγγρού και μου διεγνώστηγκε βαλανίτιδα όπως ανέφερε ό ιατρός μου έδωσε αγωγή με αλοφές και πλ'ύσεις με φυσιολογικό ορό και μου έιπε ότι αν δεν περάσει σε 15 μέρες επανεξέταση. Αλλά πιθανότητα μπορέι να φταίει και ο διαβήτης που τον έχω πάνω απο 20 χρόνια. Πάντως με ανησύχησε πολύ αυτό και ακόμα με την δι'αγνωση τόσο και του ουρολόγου και του δερματόλογου με ανησύχει για τίποτα το σοβαρό στο πέος
 2. Νικόλαος

  Νικόλαος Moderator Moderator

  Ακολουθήστε την θεραπευτική αγωγή που σας έχει δοθεί.
  Επι εμμονής της κοκκινίλας με συνοδό εξέλκωση της περιοχής μετα απο 15 ημέρες ίσως χρειαστεί βιοψία και ιστολογική εξέταση.
  Το πιθανότερο σενάριο βεβαια είναι οτι έχετε βαλανίτιδα λόγω του διαβήτη. σας.

Share This Page