1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ανακοίνωση Συμμετοχή σε έρευνα από καινοτόμα Start Up Υγείας

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by Panagiotis, Jun 9, 2015.

?

https://www.surveymonkey.com/r/B28H8RB

Poll closed Dec 24, 2015.
 1. Θα συμμετέχω στην έρευνα

  8 vote(s)
  100.0%
 2. Δεν θα συμμετάσχω στην έρευνα

  0 vote(s)
  0.0%
Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
 1. Panagiotis

  Panagiotis New Member

  Ονομάζομαι Κατσαούνης Παναγιώτης, είμαι Γενετιστής MSc και συν-ιδρυτής μιας καινοτόμου start up επιχείρησης στο χώρο της υγείας, με ασθενο-κεντρικό προσανατολισμό. Σκοπός της είναι η σύνδεση των υπηρεσιών φαρμακευτικών εταιριών, ερευνητών και παρόχων υγείας,με τις ανάγκες των ασθενών προς όφελος όλων.

  Η ιδέα της ομάδας μας πλέον έχει εξελιχθεί και συμμετέχει ενεργά στο τελικό στάδιο του φετινού διαγωνισμού του Innovation Farm σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (http://www.thessmart.gr), και συνολικά σε 3 διαγωνισμούς καινοτομίας σε Θεσ/νίκη και Αθήνα.

  Με την ανακοίνωση αυτή, απευθυνόμαστε σε εσάς προκειμένου να μας διευκολύνεται σε μια προσπάθεια συμπλήρωσης ερωτηματολογίων (ανώνυμα) από ασθενείς με χρόνια νοσήματα και προβλήματα υγείας, για την βελτίωση του προσανατολισμού της ιδέας μας.

  Στα πλαίσια του προγράμματος και ανάπτυξης της ιδέας, διενεργούμε 3 έρευνες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με ανώνυμα ερωτηματολόγια που απευθύνονται σε:

  1. Σε ασθενείς, με κάποιας μορφής χρόνια πάθηση (ήπια ή όχι)

  LINK: https://www.surveymonkey.com/r/B28H8RB

  2. Σε ερευνητές των Biomedical sciences (ακαδημαϊκούς και σε φαρμακευτικές εταιρίες).

  3. Σε παρόχους υγείας, διαγνωστικά κέντρα και φαρμακευτικές εταιρίες (κλινικές έρευνες).

  Παρακαλούμε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο ΑΝΏΝΥΜΑ.

  Μέλος της Greek MB team

Share This Page