1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Συγγενής ανωμαλία των μυών της ουροδόχου κύστεως

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Dimitra, Feb 19, 2013.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Dimitra

  Dimitra New Member

  Χειρουργήθηκα 3 ετών στους μύες της ουροδόχου κύστεως λόγω πλήρους ακράτειας και ζω μεσυχνοουρία και ελαφρά ακράτειας.στην πρώτη μου εγκυμοσύνη εντάθηκε το πρόβλημα αλλά μετά την γέννα με καισαρική επανήλθα.Τώρα διανύω την δεύτερη εγκυμοσύνη και υπό φέρω καθώς δεν μπορώ να σταθώ όρθια και να περπατήσω λόγω του έντονου πόνου στην κύστη και της πλήρους ακράτειας (ανά μισή ώρα ουρώ και πονάει η κύστη μου ακόμη και όταν είναι άδεια .οι καλλιέργειες ούρων είναι καθαρές.) Ο γιατρός μου ο κ.Καρλαύτης έχει συνταξιοδοτηθεί και δεν ξέρω πού να απευθυνθώ.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Να υποθέσω ότι ο συγκεκριμένος ιατρός είναι μαιευτήρας;
  Η επιλογή ενός νέου γιατρού στην ζωή μας είναι πολύ λεπτεπίλεπτη υπόθεση ιδίως σε μια τρέχουσα εγκυμοσύνη. Συνήθως οι γιατροί που συνταξιοδοτούνται έχουν να προτείνουν κάποιους καλούς και ικανούς συναδέλφους τους. Πάντως καλό θα ήταν λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσής σας να βρίσκατε κάποιον που να ειδικεύεται στην ουρογυναικολογία.
 3. Dimitra

  Dimitra New Member

  Σας ευχαριστώ για την απάντηση ,ο γιατρός μου ήταν χειρούργος ουρολόγος .
 4. Νικόλαος

  Νικόλαος Moderator Moderator

  Δυστυχώς το προβλημά σας είναι σύνθετο και η υπάρχουσα εγκυμοσύνη το δυσκολεύει περισσότερο.
  Πρέπει απαραίτητα να δείτε ουρολόγο για κλινική εξέταση, να προσκομήσετε παλαιότερες εξετάσεις (υπερηχογραφήματα, ουροδυναμικούς ελέγχους, το είδος της επέμβασης που κάνατε) για ασφαλή διάγνωση και θεραπεία.

Share This Page