1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Συχνες Ερυγές

Discussion in 'Παθήσεις Στομάχου και 12δακτύλου.' started by Δημητρα, Apr 14, 2009.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Δημητρα

  Δημητρα New Member

  Καλησπέρα σας,ονομάζομαι Δήμητρα και είμαι 20 ετών!Εδώ και 7 μήνες περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:έχω σχεδόν καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας ερυγές!Λιγότερες όταν δεν έχω φάει και περισσότερες μετά το φαγητό!Οι διάφοροι γιατροί που επισκέφτηκα μου πρότειναν την λήψη φαρμάκων όπως το Pariet,trimebutin,gaviscon,carbosymag,meteospasmyl.Οι ερυγές όμως παραμένουν.Σκέφτηκα πως ισως οφείλονται σε ελικοβακτηριδιο του πυλωρου οι γιατροι όμως μου είπαν πως δεν χρειάζεται να κάνω γαστροσκόπηση διότι δεν έχω άλλα συμπτώματα.Δεν έχω ναυτίες,δεν κάνω εμετούς,δεν πονάω και το κυριοτερο τρωω κανονικά και μπορω να πω πολύ.Σαφώς και τους εμπιστεύομαι απόλυτα απλά είναι πολύ ενοχλητικό.Τι μου προτείνετε?
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Δεν δέχομαι την χορήγηση φαρμάκων σαν θεραπεία συμπτωμάτων και μόνο!!!
  Πιστεύω πως πρέπει παντα να υπάρχει ένας έλεγχος προτού χορηγηθούν φάρμακα.
  Η ηλικία σας είναι μικρή βέβαια αλλά καλό θα είναι να γίνει ένα υπερηχογράφημα άνω κοιλίας και αν αυτό δεν είναι παθολογικό, απαυθυνθείτε σε γαστρεντερολόγο.

Share This Page