1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Σπυράκι στο στήθος

Discussion in 'Παθήσεις Μαστού (Καλοήθεις και Κακοήθεις)' started by Tina, Aug 21, 2014.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Tina

  Tina New Member

  Καλησπέρα σας! Έβγαλα ένα σπυράκι στο στήθος, επιφανειακά, δίπλα στη θηλή. Είναι επίπεδο και έχει σχήμα όπως είναι το μπρόκολο επάνω. Πήγα σε χειρούργο μαστολόγο πριν 1 μήνα, το κοίταξε και με ψηλάφισε κιόλας (έχω κάνει και υπέρηχο πρόσφατα) και μου είπε να μην ανησυχώ και ότι θα φύγει, δε μου έδωσε κάποια αλοιφή ή κάτι άλλο. Αλλά 1 μήνα μετά δεν έχει φύγει ακόμα. Τί να κάνω; Να πάω και σε άλλο γιατρό; Σκεφτόμουν να πάω σε δερματολόγο, αλλά δε ξέρω αν είναι το σωστό. Να πάρω τηλέφωνο τον γυναικολόγο μου; Να περιμένω να φύγει, αλλά πόσο καιρό θα κάνει;
  Δε νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό, απλά με προβληματίζει που δε φεύγει!!

  Ευχαριστώ πολύ!
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Ένας μήνας είναι αρκετό διάστημα για ένα σπυρί. Ένα σπυρί που επιμένει χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση από ένα απλό υπερηχογράφημα. Φυσικά και να επικοινωνήσετε άμεσα με τον γυναικολόγο σας να σας εξετάσει και να συζητήσετε την περίπτωση ψηφιακής μαστογραφίας.
 3. Tina

  Tina New Member

  Ευχαριστώ!
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Παρακαλώ, να είστε καλά!

Share This Page