1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Σπυρακια Στον Πρωκτό

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by lecuso31, Oct 21, 2011.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. lecuso31

  lecuso31 New Member

  Γεια σας, Έχω παρατηρησει εδω και πολλα χρόνια ότι εμφανίζονται συνεχως σπυρακια στον πισινο μου. Μεγάλα σπυράκια με πυον και καταλαμβάνουν όλη την επιφάνεια των γλουτών μου. Είμαι 25 χρόνών και τα έχω εδώ και του λάχιστον 10 χρόνια. Όποις μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων..
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αυτό θα πρέπει να συμβαίνει είτε γιατί γίνεται κάποια αλλεργική αντίδραση από κάποιο υλικό που ακουμπάει στο δέρμα είτε από τον ιδρώτα. Θα πρέπει να πλένεις τη περιοχή συχνά με χλιαρό νερό και σαπούνι και να φροντίζεις να χρησιμοποιείς βαμβακερά εσώρουχα. Εάν όμως και μετά από τα παραπάνω τα σπυράκια συνεχίζουν να υπάρχουν τότε θα πρέπει να σε δει δερματολόγος για να σου δώσει τη κατάλληλη θεραπεία.
 3. lecuso31

  lecuso31 New Member

  Thanx Kathy Θα το δοκιμάσω

Share This Page