1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Σπυρακι στο στήθος

Discussion in 'Παθήσεις Μαστού (Καλοήθεις και Κακοήθεις)' started by Xrusal, Sep 26, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Xrusal

  Xrusal New Member

  Χαίρεται. Θα ήθελα μια γνώμη. Κατά καιρούς επειδή έχω τρίχες γύρω από το στήθος της αφαιρώ με ένα τσιμπιδακι και κάποιες φορές μου προκαλεί θυλακιτιδα αλλά ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα. Πρόσφατα όμως παρατήρησα ένα εξωγκομα κοντά στο κέντρο της θηλης χωρίς να ποναω βλέποντας το κ μη σκεπτόμενη ότι μπορεί να είναι κάτι κακό (να σημειωθεί ότι σε εκείνη την περιοχή δεν είχα αφαιρέσει κάποια τρίχα) το πιεσα κ έβγαλε αρκετό πυον το καθάρισα κ πέρασε. Σήμερα όμως παρατήρησα άλλο ένα το οποίο είχε πυον στο εξωτερικό μέρος της θηλης. Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας αν μπορεί να είναι κάτι σοβαρό ή να μην ανησυχησω. Επιπλέον πριν 3-4 μήνες είχα κάνει υπέρηχο μαστού κ είχε βγει καθαρός. Λέτε να χρειάζεται να τον επαναλάβω; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Θεωρώ ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά παρόμοιο με το προηγούμενο που αναφέρεις. Θα πρέπει να ξέρεις ότι ποτέ δεν τραβάμε τρίχες από το στήθος αλλά τις κόβουμε μόνο με ψαλίδι γιατί εκτός του ότι δημιουργείς εισόδους μικροβίων μπορεί να γυρίσει άνετα μια τρίχα και να σου κάνει χοντρή ζημιά που μπορεί να σε φτάσει και μέχρι το νυστέρι...
  Insomniac likes this.

Share This Page