1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Σπυρί κάτω από τη ραγάδα

Discussion in 'Παθήσεις δέρματος και υποδορίου' started by Christos D., Aug 6, 2014.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. Christos D.

    Christos D. New Member

    Καλησπέρα! Εδώ και μέρες έχει κοκκινίσει μια ραγάδα λίγο πιο κάτω από τον αφαλό και εχει φουσκωσει. Φοβαμαι να κανω οτιδηποτε επειδη ειναι ραγαδα.... Το ΙΚΑ δεν εχει δερματολογο - τα 90 ευρω ομως απο το μισθο ξερουν να μας τα κρατανε καθε μηνα. Τελος παντων, χρηματα για ιδιωτη δεν εχω ευκαιρα, και θα ηθελα να σας ρωτησω τι μπορει να ειναι και τι μπορω να κανω :) Κατανοω οτι η συμβουλη σας δεν υποκαθιστα την ιατρικη συμβουλη ενος ειδικου απο κοντα, ομως ειλικρινα ειδικο απο κοντα δεν μπορω να δω. Ευχαριστω!!! :_applauso:
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Απ' τη στιγμή που έχει φουσκώσει η περιοχή που βρίσκεται η ραγάδα και επειδή είναι κοντά στον αφαλό δε νομίζω ότι πρέπει να σας δει δερματολόγος αλλά χειρουργός! Με τον ΕΟΠΥΥ θα βρείτε σίγουρα χειρουργό.

Share This Page