1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

σιελογονοι αδένες

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by gotheo, Jun 8, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. gotheo

    gotheo New Member

    καλημέρα,.. η Κόρη μου είναι 11 ετών και πρόσφατα έβαλε σιδεράκια στα δόντια της... μετά απόκάποιες μέρες διαμαρτυρήθηκε για ένα κινούμενο γρομπαλάκι που έπιανε εξωτερικά στο μάγουλο ( μη εμφανές).. το ίδιο παρατηρήθηκε μετά από κάποιες μέρες κάτω από το σαγόνι.. ο παιδίατρος που την εξέτασε μου είπε να μην ανησυχώ και ότι πρόκειται για κάποιες μικρές διογκώσεις των σιελογόνων αδένων, συνεπεία της πίεσης που ασκείται στα δόντια από τα σιδεράκια, που θα φύγουν μετά από καιρό.. έχουν περάσει 2 μήνες. Τα γρομπαλάκια αυξομειώνονται, αλλά δεν εξαφανίζονται.. δεν είναι επώδυνα, ούτε και φαίνονται ,απλά με την ψηλάφιση τα νιώθει.. Επειδή ανησυχώ, μπορώ να έχω τη γνώμη σας?? Ευχαριστώ
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Αν και θα έλεγα να το συζητούσατε πάλι με τον παιδίατρο παρόλο αυτά πιστεύω ότι είναι λεμφαδενάκια που εκδηλώνονται πολύ συχνά σε επερχόμενες ιώσεις και λοιμώξεις ως άμυνα του οργανισμού. Ρίξτε μια ματιά και θα βρείτε σχετικά άρθρα στο φόρουμ.

Share This Page