1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!
Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Vagelis

  Vagelis Member

  ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ SGPT. ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΙΧΑ ΤΙΜΗ 53 ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ ΤΟ 43.ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ 45,46,48. ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΣΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΝΩ ΚΟΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ..ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αν και σχετικά είναι μικρή η αύξηση παρόλο αυτά σε περίπτωση που δεν διευκρινισθεί η αιτία της αύξησης των τρανσαμινασών υπάρχει ένδειξη για βιοψία ήπατος, στην οποία λαμβάνονται με ειδική βελόνα ένα με δύο ιστοτεμάχια και ελέγχονται με ειδικές χρώσεις κάτω από το μικροσκόπιο. Όμως όλα αυτά θα πρέπει να τα συζητήσετε με τον γιατρό που σας παρακολουθεί.
 3. Vagelis

  Vagelis Member

  ΜΕ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑ ΠΕΙ ΟΧΙ...ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΡΩΩ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑ ΠΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ?

Share This Page