1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ρήξη Μηνίσκου και Κύστη backer

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by kvizoulas, Sep 25, 2017.

?

Εγχείρηση ή Ενέσεις;

Poll closed Feb 25, 2018.
 1. Εγχείρηση

  100.0%
 2. Ενέσεις

  0 vote(s)
  0.0%
Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. kvizoulas

  kvizoulas New Member

  Μετά από μαγνητική στο γόνατο:

  ΕΥΡΗΜΑΤΑ

  Διαπιστώνεται μέτρια συγκέντρωση ύδραρθρου εντός του αρθρικού θυλάκου του ΔΕ γόνατος και κυρίως όπισθεν της επιγονατίδας και στον υπερεπιγονατιδικό θύλακο καθώς και στην έσω πλάγια παρυφή του αρθρικού θυλάκου και κατά τόπους με εγκύστωση υγρού όπως στην ιγνυακή χώρα στην οπισθοπλάγια έσω παρυφή της με την δημιουργία ευμεγέθους πολύχωρης κύστης Backer με κατακόρυφη έκσταση 8 εκατοστών.

  Διαπιστώνεται δευτέρου βαθμού λοξή εκφυλιστική ρήξη του οπίσθιου κέρατος του έσω μηνίσκου καθώς και και μικρότερη πρώτου βαθμού εκφυλιστική ρήξη του οπίσθιου κέρατος του έξω μηνίσκου.

  Μου έχει προταθεί η λύση της αρθροσκόπησης και επίσης η θεραπεία με ενέσεις υαλουρονικού νατρίου. Τι πιστέυετε οτι πρέπει να κάνω;

  Παρακαλώ επεκταθείτε περισσότερο στις ενέσεις, (πόσες και πόσο συχνά γίνονται; βοηθάνε; κλπ.) και οποιαδήποτε άλλη συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

  Ευχαριστώ.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Λυπάμαι πολύ αλλά το φόρουμ αυτή την περίοδο δε διαθέτει ορθοπεδικό...

Share This Page