1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ραδιενεργό Ιώδιο

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by Maria555, Oct 19, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Maria555

  Maria555 New Member

  Καλησπέρα.Η αδερφή μου είχε περάσει καρκίνο στον Θυρεοειδή και είχε πάρει ραδιενεργό Ιώδιο.
  Είχε απομονωθεί σε ένα σπίτι,αλλά εδώ και ένα χρόνο αυτό το σπίτι είναι άδειο.Αν ανανεωθούν όλα τα έπιπλα μέσα στο σπίτι,αεριστει καλά και βαφτεί ξανά υπάρχει περίπτωση να έχω κάποια επίπτωση στην υγεία μου αν συμπεριλαμβάνουμε το γεγονός πως υπάρχει κληρονομικότητα και έχω προδιάθεση για καρκίνο στον Θυρεοειδή και όχι μόνο;
  Πόσο καιρό κάνει να εξαλειφθεί τελείως η ραδιενέργεια αυτή;
  (Να τονισθεί πως δεν μπορεί να αλλαχθεί το μπάνιο και η κουζίνα γιατί μετά μιλάμε για να γκρεμιστεί το σπίτι).
 2. Maria555

  Maria555 New Member

  Θα παρακαλούσα κάποιον γιατρό η γνώστη να μου απαντήσει και να με βοηθήσει γιατί το ζήτημα είναι αρκετά σοβαρό και επείγει..Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
 3. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Ένα χρόνο και ανησυχείς ακόμη;;; Τα άτομα που έχουν κάνει αυτή τη θεραπεία μπορούν μετά από μια βδομάδα να επιστρέψουν στην εργασία τους!
 4. Maria555

  Maria555 New Member


  Το πρόβλημα μου είναι για τον χώρο του σπιτιού...δεν υπάρχει πρόβλημα στο να μείνω εκει έτσι; Η ραδιενέργεια θα έχει αποβληθεί ;
 5. giorgos017845

  giorgos017845 New Member

  Εμενα ο πατερας μου που τον εβγαλε περσι απομονώθηκε για 1 μηνα αλλα οχι σε αλλο σπιτι απλα ειχε δικο του δωματιο τουαλετα κλπ δεν χρειάζεται τοσο πολυ του το ειπαν και οι γιατροι που το χορήγησαν οποτε μην ανησυχείς..
 6. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Σαφέστατα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Η ραδιενέργεια έχει εκλείψει μήνες τώρα...

Share This Page