1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρήξιμο σταφυλης

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Nikos34kriti, May 23, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Nikos34kriti

  Nikos34kriti New Member

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το φόρουμ. Θα ήθελα να σας πω λίγο για το πρόβλημα μου.
  Πριν 3 χρόνια περίπου για πρώτη φορά πρηστηκε η σταφύλη μου μετά από βραδιά έντονου καπνίσματος και ποτού έκτοτε έχω αρχίσει να έχω συχνά επεισόδια εννοώ 6 8 το έτος με πρήξιμο σταφυλης, έχω πάει μερικές από αυτές τις φορές στα επείγοντα του ωρλ όπου μ κάνουν κορτιζόνη και μου λένε μάλλον είναι κάποια αλλεργική αντίδραση και μ στέλνουν σπίτι.
  Την τελευταία φορά (πριν 2 μέρες) ο ωρλ μου είπε ότι μάλλον είναι από το ροχαλητό. Αποφάσισα να δω έναν ιδιώτη γιατρό οποίος με εξέτασε με κάμερα και μου είπε ότι μάλλον θα πρέπει να την κόψουμε λίγο, το βρήκα πολύ ακραίο να κόψω ένα μέρος του σώματος μου χωρίς να έχει βρει αν ειναι όντως κάτι αλλεργικό. Επίσης βλέπω οι ωρλ αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα σα να τους λέω κάτι υπερβολικό αλλά πραγματικά εκείνη τη στιγμή το αίσθημα είναι τραγικό κατάποση με δυσκολία αίσθημα ότι κάτι ακουμπάει στην γλώσσα και όλο αυτό δημιουργεί άγχος. Ο λόγος που έχω προβλημάτιστει ειναι γιατί παρατηρώ ότι κατά μήκος της σταφυλης είναι σα να έχουν εμφανιστεί μικρές σκούρες μπλε φλεβιτσες και το σχήμα της σταφυλης μου να έχει αλλοιωθεί εν μέρη, σα να μην έχει καταφέρει να επανέλθει μετά το πρήξιμο.
  Εσείς τι θα προτείνατε να πάω σε κάποιον αλλεργιολογο η να το δω με ωρλ? Επίσης αυτό που με αγχώσε είναι ότι η τελευταία γιατρός μου είπε ότι είσαι τυχερός γιατί θα μπορούσε να προχωρήσει η φλεγμονή και να πάθω αποφραξή υπάρχει τέτοια περίπτωση!?
  Edit όλα τα επεισόδια τα παθαίνω στον ύπνο και περνάει και μόνο του το πρήξιμο μετά από 2 ώρες περίπου, αυτό πάλι πως γίνεται??
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Η διόγκωση προφανώς οφείλεται σε αλλεργικούς παράγοντες. Ο Αλλεργιολόγος είναι αυτός που θα εντοπίσει το πρόβλημα και θα δώσει τη λύση..
  Nikos34kriti likes this.
 3. Nikos34kriti

  Nikos34kriti New Member

  Το ροχαλητο πιστεύεται ότι αποκλείεται να είναι ο παράγοντας που πρήζει την στα φυλή
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Εκατομμύρια κόσμου ροχαλίζουν έντονα... Φυσικά και δεν έχει να κάνει με το ροχαλητό...

Share This Page