1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Πρόβλημα στύσης

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by teodoros, Nov 13, 2013.

Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
  1. teodoros

    teodoros New Member

    Γεια σας ! Συγχαριτήρια για την προσπάθεια σας!!
    Θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι που μου έτυχε λίγες μέρες πριν. Χωρίς προειδοποίηση ένα πρωί και ενώ δεν είχα απολύτως καμία ενόχληση κατά την ούρηση ένιωσα ένα δυνατό κάψιμο. Ακόμα και μετά την ούρηση το κάψιμο έμεινε και 3-4 ώρες εως ότου εξαφανίστηκε εντελώς. Το αποτέλεσμα τις επόμενες 2,3 μέρες ήταν η δυσκολία στύσης του πέους (κάτι που δεν μου είχε ξαναπαρουσιαστεί) . Επίσης και κατα την διάρκεια σεξουαλικής επαφής το πέος αρχικά έφτανε σε πλήρη στύση αλλά ύστερα απο ελάχιστο χρόνο την έχανε. Να προσθέσω πως υπάρχουν γενικά κάποια άγχη τον τελευταιο καιρό (οικονομικά, συναισθηματικά" . Τέλος μετά απο μία εβδομάδα η στυτική λειτουργία δεν έχει επανέλθει παρόλα αυτά επιτυγχάνετε εκσπερμάτωση και επίσης αισθάνομαι ένα πονάκι (σαν τσίμπημα απο καρφάκι) κοντά στην ουρήθρα.
    Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και με συγχωρείτε για το μέγεθος του κειμένου μου. Μένω στο εξωτερικό και δυστηχώς υπάρχει σοβαρό οικονομικό θέμα τους τελευταίους μήνες και η σκέψη να επισκεφτώ τον γιατρό δεν είναι εύκολα υλοποιήσημη. Καλή συνέχεια!

Share This Page