1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Πρόβλημα στον πρωκτό......

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by alexios125, Nov 10, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. alexios125

  alexios125 New Member

  Για σας και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλεία που γίνεται σε αυτό το site.
  είμαι 34 χρονών και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το τελευταίο μεγάλο διάστημα μπορεί και τα τελευταία 4-5 χρόνια.
  Να πω πρώτα ότι γενικός είμαι δυσκοίλιος και μερικές φορές κάνω 6-7 μέρες να ενεργηθώ και άλλες πάλι μέρες οι επισκέψεις μου είναι τακτικές και χωρίς προβλήματα. Μερικές φορές το γνωρίζω και λόγο διατροφής συνήθως σωστής φρούτα δεν θα έλεγα πολλά λαχανικά λίγα δημητριακά όσπρια σίγουρα 2 φορές την εβδομάδα αρκετό κρέας και συνήθως τα σαββατοκύριακα junk food και άλλα τέτοια γνωστά.
  Όταν μετά από μέρες δυσκοιλιότητας πάω τουαλέτα μερικές φορές και με την βοήθεια υπόθετου γλυκερίνης ενεργούμε πονάω πάρα πολύ στο σημείο του πρωκτού και τσούζει. Μερικές φορές ο πόνος είναι αφόρητος και τα κόπρανα συνήθως είναι σκληρά και μεγάλα (sorry) και στο χαρτί βλέπω κάποιες φορές αίμα ή να έχω στάξει αίμα στην τουαλέτα (συνηθως μια κιλήδα) και φυσικά για 2-3 μέρες με πονάει ο πρωκτός και με τσούζει. Είδα πως στο πρωκτό μου έχω ένα μικρό σαν καρουμπαλακι.
  Έκλεισα ραντεβού με γιατρό του ΕΟΠΥΥ γαστρεντερολόγο και μου είπε πως δεν είναι δική του δουλεία και πρότεινε να πάω ή σε δερματολόγο ή σε χειρούργο άλλα με είδε και μου είπε πως είμαι καλά και δεν έχω τίποτα.

  Σας στέλνω και μια φωτό για να με βοηθήσετε τι ακριβώς έχω μάλλον ή αιμορροΐδες ή ραγάδα.

  P1070256.JPG P1070257.JPG
  Ποίος είναι ο συγκεκριμένος γιατρός???

  Υ.Γ. Στον γιατρό που πήγα του εοπυυ ενιοωθα πως βαριόταν να ασχοληθεί.
  Last edited: Nov 11, 2015
 2. alexios125

  alexios125 New Member

  Καποια απάντηση???????
 3. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλημέρα. Μάλλον πρόκειται για αιμορροϊδα και ίσως θρομβωμένη. Είναι φυσικό επακόλουθο της συχνής δυσκοιλιότητας. Θα πρέπει να εκτιμηθεί από χειρουργό.

Share This Page