1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα στον πρωκτό

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by maria123, May 6, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. maria123

    maria123 New Member

    Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Για χρόνια αντιμετώπιζα προβλήματα δυσκοιλιότητας μέχρι που άρχισα να έχω αιμορραγία, έντονο πόνο και δυο κρεατάκια να εξέχουν .Σκέφτηκα πως ήταν αιμορροΐδες και πήγα στο γιατρό. Μου είπε οτι έχω ραγάδα στην 6η ώρα και οτι δεν τίθεται θέμα αιμορροΐδων. Για τα κρεατάκια μου είπε οτι απλά έτσι είναι ο πρωκτός μου. Πριν δυο χρόνια πήγα ξανά για κολονοσκόπηση σε άλλον γιατρό και μου είπε και αυτός το ίδιο πράγμα και οτι τα κρεατάκια θα έφευγαν όταν θα ξεπερνούσα το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας. Με θεραπεία ξεπεράστηκε η ραγάδα και η δυσκοιλιότητα αλλά τα κρεατάκια συνεχίζουν να υπάρχουν δύο χρόνια μετά. Τι μπορεί να είναι και πως γίνεται να απαλλαγώ απο αυτά? Ευχαριστώ πολύ.
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Αυτά τα "κρεατάκια" μόνο ένας χειρουργός μπορεί να τα αξιολογήσει και να αποφασίσει πώς μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Αν σε ενοχλούν το πιο πιθανό είναι η επέμβαση.

Share This Page