1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!
    Dismiss Notice

Πρόβλημα Προβλημα Στον Πρωκτο

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by anonimos, Jun 12, 2009.

1. anonimos

anonimos New Member

γεια σας ειμαι 16 χρονων αγορι. τους τελευτεους 3 μηνες εχουν εμφανιστει στο εξοτερικο μερος του πρωκτου κατι σαν σπυρακια τα οποια ειναι πολυ ενοχλητικα....στιν αρχη με φαγουριζαν μονο..το τελευταιο διαστημα ομος μετα τιν αφοδευση(νιωθω λιγο πονο και τσουξιμο τιν ωρα τις αφοδευσης) ερεθιζοντε πολυ με αποτελεσμα να τρεχει λιγο αιμα και υστερα να με φαγουριζει αρκετα για 3-4 ωρες.δεν το εχω αναφερει σε κανεναν γιατι ντρεπομε.ειναι αρκετα ενοχλητικο σας παρακαλω βοιθιστε με και πιτε μου τι ειναι και τι πρεπει να κανω......ευχαριστω

Last edited by a moderator: Jun 12, 2009
  2. ZNS

ZNS New Member

na pas se 1 xirourgo file.. k 8a s pei

3. fotis-

fotis- Member

Μάλλον είναι αιμοροίδες οπότε... στο γιατρό και μη ντρέπεσαι:okkiale:

4. Kathy

Kathy Well-Known Member

Πλύσιμο με σαπούνι και χλυαρό προς κρύο νερό μετά από κάθε κένωση,πολλές φυτικές ίνες στη διατροφή σου όπως δημητριακά(κατά προτίμηση ALLBRAN),λαχανικά,όσπρια,μαύρο ψωμί.Αν αυτά που έχεις που κατά πάσα πιθανότητα είναι αιμορροίδες επιμένουν τότε πρέπει να σε δει χειρουργός!Δε σου κρύβω βέβαια ότι με ξάφνιασε η φαγούρα.Συνήθως οι αιμορροίδες έχουν πόνο και μεγάλη ενόχληση στις κενώσεις αλλά για φαγούρα δεν έχω ακούσει!Εσύ αναφέρεις κάτι για σπυράκια οπότε μήπως θα έπρεπε να σε δει και κάποιος δερματολόγος;;;:sorrriso:

Share This Page