1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ

Discussion in 'Παθήσεις Στομάχου και 12δακτύλου.' started by ANASTASIOS, Jan 3, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. ANASTASIOS

  ANASTASIOS New Member

  Καλησπέρα, το τελευταίο τετράμηνο έχω ταλαιπωρηθεί πολύ από έναν πόνο που σχετιζόταν με τον θώρακα και την πλάτη. Μετά από αλλεπάλληλες επισκέψεις σε καρδιολόγους, χειρούργο, νευρολόγο, ενδοκρινολόγο, γαστρεντερολόγο, ψυχίατρο και πάλι γαστρεντερολόγο και μετά από ακτινογραφίες, εξετάσεις, μαγνητικές κ.λ.π, μου βρήκαν ότι πάσχω από παλινδρόμηση. Πράγματι, μετά από έναν μήνα θεραπείας με pantium, έχω δει μια σχετική βελτίωση. Τι τελευταίες ημέρες, αντιμετωπίζω ένα διαφορετικό σύμπτωμα. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με την παλινδρόμηση και δεν γνωρίζω αν είναι ανησυχητικό. Όταν ξαπλώνω, και ακριβώς όταν είμαι έτοιμος να αποκοιμηθώ, νιώθω ψηλά στον θώρακα μια ενόχληση, η οποία είναι σαν να μεταφέρεται σαν κύμα μέσα. Δεν θα το χαρακτήριζα, ακριβώς ως πόνο, πάντως είναι πολύ τρομακτικό και ιδιαίτερα έντονο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για την απάντησή σας και για τον χρόνο σας.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Ένας μήνας θεραπεία για παλινδρόμηση είναι λίγος. Έκανες γαστροσκόπηση και βιοψία και στην βρήκαν ;;;
 3. ANASTASIOS

  ANASTASIOS New Member

  Ναι γαστροσκόπηση και βιοψία έγινε. Το καταλαβαίνω ότι είναι λίγος ο ένας μήνας. Αυτό που με ανησυχεί ειναι ότι το σύμπτωμα είναι νέο, δεν σχετίζεται με όσα είχα στο παρελθόν, τα οποία τα έχω μεν αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Share This Page