1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Προβλημα Μετα Απο Επεμβαση Οσχεοκηλης

Discussion in 'Κήλες' started by manios, Feb 4, 2009.

Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
 1. manios

  manios New Member

  πριν 5 μέρες έκανα εγχείρηση αποκατάστασης οσχεοκήλης την οποία είχα αρκετά χρόνια ,με τοποθέτηση δίκτυ .μετά την επέμβαση και την έξοδο από το νοσοκομείο παρατήρησα διόγκωση του όρχοι από την ίδια πλευρά της κήλης ,χωρίς πόνο , μόνο ελαφρύ σε περίπτωση πίεσης .είναι μια φλεγμονή λόγο της κήλης το οποίο θα επουλωθεί μόνο του ,η κάτι ανησυχητικό .
  Υ.Γ. ο γιατρός της επέμβασης δεν μου ανέφερε τίποτα ανησυχητικό

  σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
 2. Καλή ανάρρωση

  Στην περιοχή όπου γίνεται η επέμβαση, διέρχονται τα αγγεία του όρχι . Μετά την τοποθέτηση πλέγματος ( ανοικτά ή λαπαροσκοπικά), μπορεί η φλεβική ροή να μειωθεί προσωρινά με αποτέλεσμα την διόγκωση που έχετε. Άλλη αιτία, μπορεί να είναι, αν η βουβωνοκήλη ήταν μεγάλη και προς το όσχεο( όπως σε σας ). Η διόγκωση να οφείλεται και στους χειρισμούς αποκόλλησης της κήλης από τον όρχι !!
 3. manios

  manios New Member

  Ευχαριστώ

  Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας

Share This Page