1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα πρωκτική προβληματική περιοχή

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by kath, Oct 1, 2014.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. kath

  kath New Member

  Καλησπέρα.Υπερήλικας μη περιπατητική ασθενής με πολλά προβλήματα δυσκοιλιότητας από πολύ μικρή ηλικία που όσο προχωρούσε τόσο μεγάλωναν,εδώ και μερικούς μήνες εμφάνισα αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία,μου προκαλεί έντονο πόνο,ξαπλώνω διότι δεν μπορώ να κάτσω στην καρέκλα πολύ ώρα από τον πόνο και όλο αυτό μαζί μου προκαλεί τάση για αφόδευση,με αποτέλεσμα να πηγαίνω συνεχώς στην τουαλέτα,επίσης λόγω κάποιας μικρής ακράτειας χρησιμοποιώ σερβιέτες που πολλές φορές μπαίνουν ανάμεσα λόγω κακής εφαρμογής και τρίβονται με αποτέλεσμα πολύ περισσότερο πόνο.Παρακαλώ μπορείτε να μου δώσετε κάποια γνώμη για το τι είναι?

  Attached Files:

  • 23.jpg
   23.jpg
   File size:
   195.4 KB
   Views:
   29
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλημέρα σας.
  Η εικόνα δειχνει πιθανοτατα την αναπτυξη περιεδρικού φλέγμονος - αποστήματος.
  Χρειάζεται να σας δει χειρουργός για περαιτερω θεραπεία.
  kath likes this.
 3. kath

  kath New Member

  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και για την εκπληκτική προσπάθεια που κάνετε.Θα ήθελα να με ενημερώσετε εαν συνεργάζεστε με κάποιους χειρουργούς στην θεσσαλονίκη για να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί τους για κάποια επίσκεψη κατ΄οίκον αρχικά καθ'ότι δεν μπορώ να μετακινηθώ.Μου είναι τρομακτικά δύσκολο να μετακινούμαι.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Αικατερίνη
  Last edited: Oct 2, 2014

Share This Page