1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Πρηξιματα Στο Περινεο

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by nvv, Jan 4, 2012.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. nvv

    nvv New Member

    καλησπέρα, εδώ και δύο μέρες αρχισα να πονάω στην περιοχή του πρωκτού, ο πόνος επιδηνώθηκε ραγδαία σε σημείο να μην μπορώ να καθήσω να σηκωθώ και γενικά να κάνω οποιαδήποτε κίνηση αφορά το σφύξιμο των μυών της πρωκτικής περιοχής. κοιτώντας με έναν καθρέφτη είδα οτι ειναι δυο πρηξιματα ενα μικρό και ε΄να μεγαλύτερο που ξεκινάνε απο τον πρωκτό και καταλήγουν λιγα χιλιοστα πριν το αιδοίο. μάλλον η περινεική περιοχή. Να αναφέρω οτι το πρήξιμο δεν είναι κόκκινο αλλά χρώμα φυσιολογικού δερματους! πονάει τρομερά και δε μου μοιάζει με αιμορροείδες. ειναι γυναικολογικό? σε ποιο΄ν να απευθυνθώ? υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με ενα μικρο καρουμπαλάκι που εντοπίζω στη βουβωνική περιοχή? Να αναφέρω οτι δεν εχω γεννήσει. ευχαριστώ
  2. apalouza

    apalouza New Member

    Καλησπερα δεν θελω να σε ανησυχησω αλλα πηγαινε επειγοντως να κανεις κολποσκοπιση κι αν χρειαζεται και πρωκτοσκοπιση. Η μητερα μου ειχε τα ιδια συμπτωματα και διεγνωσθη με καρκινο αιδοιου που ειχε προχωρησει απο το περινεο στον ποπο. Δεν χρειαζεται πανικος χρειαζεται προληψη. Οτι αλλο θελεις στη διαθεση σου.

Share This Page