1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Πρησμένος Λεμφαδένας

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by alekaki22, Sep 5, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. alekaki22

    alekaki22 New Member

    Γειά σας...θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι..στα μέσα απρίλη είχα αμυγδαλίτιδα για πρώτη φορά..πηγα στο γιατρο μου εδωσε αντιβίωση και υγρό για γαργαρες..μετα απο μια μερα κιόλας που πηρα αντιβίωση επεσε ο πυρετος και οι αμυγδαλες ήταν καλύτερα..το θέμα μου είναι οτι μετα απο 4 μήνες και ο ενας τραχηλικός αδένας στα δεξιά ειναι ακομα πρησμένος..δεν φαίνεται εξωτερικά..πρέπει να το αγγιξω το σημείο αυτό για να τον καταλάβω.ο αριστερος ψηλαφίζεται και αυτός αλλα με μεγαλύτερη δυσκολια..είναι κάτι φυσιολογικό αυτο?μήπως θα πρέπε να ανησυχω για κάτι?θα με βοηθούσε κάθε γνώμη..Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  2. ADelides

    ADelides Member

    Πόσο πρησμένος είναι ο αδένας? Σας εξέτασε ιατρός? αν όχι πρέπει να εξεταστείτε, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό.

Share This Page