1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρησμένος λεμφαδένας

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by peggykο, Mar 30, 2019.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. peggykο

    peggykο New Member

    Γεια σας!Μέσα σε 1,5 μήνα πήρα 2 φορές αντιβίωση,την πρωτη φορά είχα Κπ ιωση που λόγω αλλεργίας έκανε επιπλοκή κ μου έκανε βρογχικό ασθμα,είχα κ ερεθισμένο λαιμό κ πρήστηκε τότε κ ο λεμφαδένας μου ο αριστερός ακριβώς κάτω από τη γνάθο.(συγκεκριμένα δε κατάλαβα τόσο το πρηξιμο όσο ότι με ενοχλούσε ελαφρά στη κατάποση η αν φωναζα).πέρασε αυτό ήρθε μέσα στο μήνα περίπου κ η ιγμορίτιδα +άλλες 15 μέρες αντιβίωση.Ειχα ξανά ενόχληση του λεμφαδένα στην κατάποση κ όταν πάω να φωνάξω κ Κπ φορές στην ομιλια,όχι συνέχεια όμως μέσα στη μέρα.αυτο τώρα στην αρχή τησ ιγμορίτιδας 2 3 μέρες μετά τπτ,περνάνε όμως οι άλλες 12 μέρες κ πάνω που τελείωσα αντιβιωση φώναξα αρκετά μια μέρα κ έκτοτε έχω κάθε μέρα έστω κ λίγο ενόχληση από το λεμφαδένα.τωρα εχουν περάσει 10 μέρες μετά το τελος τησ αντιβιωσης κ ενώ τη μια μέρα μου φαινομαι λιγο καλύτερα την επομενη μπορεί να ναι λίγο χειροτερα.Να ανησυχήσω;τι να κάνω?Να πω πως έχω αλλεργικό βήχα επίσης τον τελευταίο καιρό όχι έντονο αλλά υπάρχει.Ευχαριστω για το χρόνο σας!
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Αυτή την εποχή οι αλλεργίες είναι σε μεγάλη έξαρση λόγω της γύρης που αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Το ταλαιπωρημένο κι αδύναμο αμυντικό σου σύστημα σε συνδυασμό με τη γύρη δημιουργεί αυτές τις ενοχλήσεις. Θα έλεγα να περιμένεις υπομονετικά μέχρι να βγει η άνοιξη και να μπούμε στο καλοκαίρι βγάζοντάς το απ' το μυαλό σου...

Share This Page