1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Πονος Στο Αριστερο Μερος Της Κοιλιας

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by spiros.g, Oct 10, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. spiros.g

    spiros.g New Member

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΤΩΡΑ ΠΟΝΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΦΟΔΕΥΑ ΚΑΘΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΕΡΙΑ ΟΠΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΜΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΙΝ 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 1 ΠΟΛΥΠΟΔΑ0,5ΧΙΛΙΟΣΤΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ AUGMEDIN 650 +FLAGYL 500 KAI NA ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΥΣΥΧΙΤΙΚΟ? ΕΠΙΣΗς ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΥΡΕΤΟ Η ΑΙΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  2. sambalisG

    sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

    Καλησπέρα. Ο πόνος αριστερά δεν εχει σχεση με τον όγκο κοπράνων. Φυσικά να πατε στον ιατρό σας, διότι οι πιθανότητες φλεγμονής του εντέρου ειναι υπαρκτές.

Share This Page