1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by soul, Jul 13, 2007.

 1. soul

  soul New Member

  Καλημέρα και συγχαρητήρια για την υπέροχη ιστοσελίδα σας.Το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε προχθές.Πονάω στο αριστερό μέρος της κοιλιάς.Ο πόνος δεν είναι έντονος αλλά ενοχλητικός.Όταν είμαι ξαπλωμένη δεν πονάω.Όταν όμως σηκώνομαι και περπατάω αρχίζει ο πόνος,ο οποίος κάποιες φορές σταματάει.Ενεργούμαι κανονικά και δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα.Τι μπορεί να είναι;
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Απ: ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

  Καλώς ήλθατε και ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

  Πόνος που ενεργοποιείται με την κίνηση μπορεί να είναι και μυοσκελετικός.
  Ομως θα πρέπει οριδήποτε έχει σχέση με κοιλιά και ουροποιητικό, συμπεριλαμβανομένου και του γεννητικού συστήματος (ωορρηξία ας πούμε)!

  Εφ'σον δεν υπάρχουν άλλα συμπτώματα (πυρετός, ρίγος, τάση για έμετο, συχνουρία κλπ), αντιμετωπιστετον με ήπια αναλγητικά και αν επιμένει πρέπει να προβείτε σε εξετάσεις και να σας δεί κάποιος ιατρός!

Share This Page