1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ..

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by pappaki, Oct 19, 2009.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. pappaki

  pappaki New Member

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΝ LINE.
  Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ- 37 ΕΤΩΝ- ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ {ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ}, ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΟΔΕΥΣΗ.
  ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ.....
  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ 'Η ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΚΩΤΟ :confused:
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλησπέρα.Νομίζω ότι ο σύντροφός σου πρέπει να συνειδητοποιήσει πως για να έχει πόνους χαμηλά στην κοιλιά αλλά και αίμα μετά την αφόδευση(κάτι που δεν είναι φυσιολογικό), ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα είτε με αιμορροίδες είτε με το γαστρεντερολογικό του σύστημα.Πιστεύω ότι θα πρέπει να επισκεπτεί έναν γαστρεντερολόγο άμεσα!:_sii:
 3. Σίγουρα ούτε το αίμα στις κενώσεις, ούτε ο πόνος στην κοιλιά δεν είναι κάτι το φυσιολογικό. Επίσης σαν γνήσιος Έλληνας καθορίζει την αντιμετώπιση του προβλήματος του με το να το αρνείται (μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον γρύλλο). Σίγουρα πρέπει να τον δεί γαστρεντερολόγος.Το αν ο γαστρεντερολόγος θα προτείνει ή όχι κολονοσκόπηση εξερτάται από την κρίση του γιατρού και από τα ευρήματα της εξέτασης.
  Για να έχει αίμα στις κενώσεις και να πονάει στην κοιλιά κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει - δεν θα εφευρεθεί το πρόβλημα από τον γιατρό. Επιπλέον όσο το αφήνει και δεν εξετάζεται, τόσο χειρότερα θα αγχώνεται και επιπλέον αν το πρόβλημα είναι κάποιας σοβαρότητας όσο το αφήνει τόσο αυτό θα χειροτερεύει.
  Οπωσδήποτε να τον δει γαστρεντερολόγος.

Share This Page