1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα ΠΟΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡΟΥ

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by lavrentios, Oct 31, 2009.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. lavrentios

    lavrentios New Member

    Γεια σας, είμαι γυναίκα 34 ετών και τα τελευταία δύο χρόνια έχω ενοχλήσεις στο κάτω μέρος του στομάχου προς τα αριστερά προς το έντερο. Είναι ένας οξύς πόνος χωρίς ομως άλλα συμπτώματα. Μου εγινε υπερηχογράφημα χωρίς να δείξει οτιδηποτε. Μου έγινε επίσης θεραπεία με controloc και pariet αφού κατά περιόδους παρουσίαζα συμπτώματα ευερεθιστου εντέρου. Τώρα τελευταία με κάποια ισορροπημένη διατροφή που κάνω, δεν έχω πρόβλημα με τις ευαισθησίες του εντέρου αλλά ο πόνος στο σημειο που σας ανέφερα είναι έντονος. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον τελευταίο θωρακικό σπόνδυλο της αριστερής πλευράς. Κάποιες φορες τον νοιώθω διαπεραστικό μέχρι πίσω. Μήπως μπορεί να είναι και κάτι του νεφρού ή γυναικολογικό? Πέρασα δύο καισαρικές. Δεν έχω πρόβλημα με δυσκοιλιότητα ούτε ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια. Τι με συμβουλεύετε??
  2. sambalisG

    sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

    Πόνος από 2ετία που επιμενει στην κοιλιά και μενει αδιερεύνητος σημαίνει αοπωσδήποτε αξονική άνω κάτω κοιλίας και επίσης ενδοσκοπικό έλεγχο πεπτικού.!

Share This Page