1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση ΠΟΝΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ-ΚΗΛΗ

Discussion in 'Κήλες' started by Panos267, Sep 18, 2009.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Panos267

  Panos267 New Member

  ΧΑΙΡΕΤΕ,
  ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ(ΠΟΝΟ)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΕΝΙΚΕΣ-ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΥΠΕΡΗΧΟ) ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΙΚΟ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ (ΧΑΜΗΛΑ) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΩΝ Η΄ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΗΛΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  To σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών απαιτεί εξειδικευμένη γνώση χειρουργού που πολλές φορές δεν υπάρχει, και χρειάζεται ειδικές εξετάσεις όπως μαγνητική τομογραφία (dynamic ) κλπ.

Share This Page