1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Πονοκέφαλοι με πρόβλημα όρασης

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by sofiasof, Jan 20, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. sofiasof

  sofiasof New Member

  Καλημέρα!
  Δεν ξέρω αν έχω θέσει το θέμα μου στη σωστή κατηγορία, αν όχι διορθώστε με.
  Θα ήθελα να σας ρωτώσω για κάτι περίεργους πονοκεφάλους που έχω. Και λέω περίεργους γιατί όταν με πιάνουν αυτοί οι πονοκέφαλοι παράλληλα έχω και πρόβλημα στην όραση. Όση ώρα κρατάει ο πονοκέφαλος (συνηθως μισή με μία ώρα) χάνω ένα μέρος της όρασης μου. Δεν ξέρω πώς να σας το εξηγήσω. Για παράδειγμα όταν κοιτάζω κάποιον απέναντι μου δεν βλέπω ολόκληρο το πρόσωπό του, αλλά το περίγραμμά του. Ή όταν κοιτάζω το ρολόι βλέπω δεν βλέπω τους αριθμούς από το 6 μέχρι το 10. Όλα τα υπόλοιπα είναι φως. Για να δω π.χ την ώρα πρέπει να κοιτάξω όχι το ρολόι, αλλά δίπλα από αυτό.
  Δεν ξέρω κατά πόσο βγάζουν νόημα αυτά που λέω.
  Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι;
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Τωρα το ειδα.. Νομιζω πρεπει να δράσετε επειγόντως (αν δεν το εχετε κανει ηδη) σε οφθαλμίατρο!!!
 3. sofiasof

  sofiasof New Member

  Δεν το έχω ψάξει ακόμα γιατί οι πονοκέφαλοι αυτοί δεν είναι συχνοί, 2 φορές το εξάμηνο περίπου νομίζω. Όμως αυτό το "επειγόντως" με ταρακούνησε λίγο. Γενικά με τους πονοκεφάλους έχω ένα θέμα. Εδώ και τέσσερις μέρες το κεφάλι μου βουίζει, νιώθω να με πιέζει και αισθάνομαι τους παλμούς μου στο κεφάλι μου σαν να τρέχει με πίεση το αίμα. Ειδικά αν έχει ησυχία είναι πιο έντονο. Λέτε να συνδέονται όλα αυτά; Και μιας και μάλλον πρέπει να το ψάξω, τι γιατρό χρειάζομαι τελικά;
 4. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Ξεκινατε απο παθολόγο για να προγραμματισει την διερευνηση.
  (το επειγοντως το εγραψα λόγω των λεγομενων σας.."πονοκέφαλοι και χανετε μερος της ορασης σας)!!!

Share This Page