1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!
    Dismiss Notice

Πρόβλημα ΠΟΝΑΚΙΑ

Discussion in 'Γυναικολογικές Παθήσεις' started by guestina, Jul 9, 2009.

1. guestina

guestina New Member

Καλησπέρα,

εδώ και λίγους μήνες νιώθω κατα καιρους στιγμιαία "πονάκια" σαν τσιμπίματα πότε δεξιά και πότε αριστερα χαμηλά στην κοιλιά αλλά και πίσω στην περιοχή της μέσης. Της μέσης ο πόνος (επίσης χαμηλά) είναι λίγο πιο επίμονος αλλά και πάλι ελαφρύς. Δεν έχω αποσαφινήσει βέβαια αν είναι πόνος μέσης που αντανακλά στην κοιλιά ή το αντίστροφο. Ενδοκολπικό υπέρηχο έκανα και δεν έδειξε κάτι.
    Στο ιντερνετ διάβασα για την ενδομητρίωση αλλά αναφέρει σαν ένα από τα συμπτώματα πόνους περιόδου που έγω ουδέποτε είχα... Ο γιατρός μου λείπει σε ταξίδι και θα έρθει τον επόμενο μήνα. Έχω ανησυχήσει πολύ. Μήπως μπορείτε να εκφέρετε κάποια άποψη σχετικώς; θα το εκτιμούσα πολύ.

2. sambalisG

sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

Θα πρέπει να ελέγξετε και το ουροποιητικό σας (νεφρά-ουρητήρες) και να κανετε μία εξέταση ούρων.

3. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΟΥ!!! ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΘΑΙΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ!!! ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Share This Page