1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Πολύ έντονη μυρωδία μετά από εγχείριση

Discussion in 'Κύστη Κόκκυγος' started by xampos, Aug 17, 2013.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. xampos

  xampos New Member

  Καλημέρα και από εμένα και συγχαρητήρια για το forum. Είμαι νέο μέλος και αντιμετωπίζω και εγώ πρόβλημα με την κύστη κόκκυγα. Έκανα εγχείρηση πριν από περίπου 20 μέρες με την ανοικτή μέθοδο. Έχω μεγάλη τομή και μου πρότειναν να βάζω κάποια αργυρικά επιθέματα ( φυτίλια) μια συγκεκριμένης εταιρείας./ Το πρόβλημα μου είναι η πολύ άσχημη μυρωδιά που βγάζουν τα υγρά που βγάζει η τομή ( σχεδόν σαπίλα). Αλλαγή κάνω κάθε 2 μέρες στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου που έκανα την εγχείριση. Με έκανε και αλλαγή ο ίδιος ο γιατρός και μου είπε πως μπορεί να έχει μείνει κάποια εστία μέσα αλλά αφού καθάρισε καλά την τομή και κοίταξε μέσα μου λέει δεν έχει τίποτα αλλά δεν μπόρεσε να μου εξηγήσει για την πολύ άσχημη μυρωδιά. Η γνώμη μου είναι πως η αλλαγή πρέπει να είναι καθημερινή γιατί την ημέρα της αλλαγής δεν τρέχουν πολλά υγρά ενώ την επόμενη έχω πάρα πολλά και αρχίζουν και μυρίζουν. Σήμερα που είναι η δεύτερη μέρα της αλλαγής μετά από ένα πολύ καλό καθαρισμό έχω πάλι αρκετά υγρά αλλά δεν μυρίζουν τόσο έντονα. Παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλησπέρα!
  Φοβάμαι ότι η αλλαγή δεν θα έπρεπε να γίνεται κάθε δύο μέρες αλλά καθημερινά και για του λόγου το αληθές σου παραθέτω παρακάτω ένα σύνδεσμο που σε παραπέμπει στις μετεγχειρητικές οδηγίες του χειρουργού του forum:

  http://www.surgeryonline.gr/580-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%BA%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%89%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%82.html

Share This Page