1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Ποιας Ειδικοτητας Χειρούργο;

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by γιώτα, May 2, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. γιώτα

    γιώτα New Member

    θα ήθελα να μάθω για την περίπτωση της κόρης μου που είναι 4 μιση χρονών και διαγνώστηκε οτι έχει κύστη θυρεογλωσσικού πόρου, ποιας ειδικότητας χειρούργο πρέπει να επιλέξω; παιδοχειρούργο ή χειρούργο ΩΡΛ; Η παιδίατρος με κατευθύνει σε παιδοχειρούργο, ενώ ο ΩΡΛ που παρακολουθεί την εξέλιξη της κύστης με καθοδηγεί σε χειρούγο ΩΡΛ. Ποιά ειδικότητα τελικά έχει μεγαλύτερη εξιδείκευση επί του θέματος; Υπάρχουν μήπως χειρούργοι που συνδιάζουν και τις 2 εξειδικεύσεις; και γενικά αυτό το χειρουργείο σε τί ποσοστό έχει επιπλοκές? μήπως είναι καλύτερα να μάθουμε να ζούμε μ'αυτή την κύστη παρακολουθώντας την ανα καιρους με υπερήχους από το να διακινδυνεύσουμε ένα χειρουργείο; Επίσης επειδή ζούμε στη Ξάνθη είναι καλύτερα να επιλέξω το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ή κάποιο άλλο στη Θεσσαλονίκη ή Αθήνα μήπως και στις μεγαλουπόλεις οι χειρούργοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία επί του θέματος;
  2. ADelides

    ADelides Member

    Δεν υπάρχει λόγος να φύγετε από την περιοχή σας. Απευθυνθείτε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στην ΩΡΛ κλινική, μπορούν άριστα να σας αντιμετωπίσουν.

Share This Page