1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Πάω Για 5η Φορά...

Discussion in 'Κύστη Κόκκυγος' started by Georpap, Apr 2, 2011.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Georpap

  Georpap New Member

  Γεια σας γιατρέ. Συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή μέσω του φόρουμ. Είμαι 23 χρονών και έχω κάνει 4 εγχειρήσεις. 2 με νυστέρι και 2 με λέιζερ. Η τελευταία έγινε με νυστέρι πριν 2,5 χρόνια και ενώ όλα δείχνανε ότι ξεμπέρδεψα, άντε πάλι. Τώρα πρέπει να ναι μικρότερο από τις άλλες φορές και θα κάνω πάλι με νυστέρι. Τι μου συμβουλεύεται για μετά την εγχείρηση γιατί έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό με τις εγχειρήσεις και τις αλλαγές.

  Ευχαριστώ πολύ.
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλημερα σας.
  Η επέμβαση ασχετα αν γινεται με νυστέρι, laser, και οτιδήποτε άλλο μπορεί η τεχνολογία να επινοήσει, αν δεν γίνει σωστά και πλήρως μεν, αλλά και αν δεν υπάρξει αποτρίχωση ριζική μετά απο τοσες επανεμφανίσεις δε, δεν θα ειναι λύση μονιμη ποτέ.
 3. Georpap

  Georpap New Member

  Ευχαριστώ πολύ γιατρέ.

Share This Page