1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πόνος στους όρχεις και σημάδια στο πέος μετά από αυνανισμό

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by KostasX, Aug 1, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. KostasX

  KostasX New Member

  Μερικές φορές πονάνε οι όρχεις μου κυρίως όταν κρατιέμαι πολλές ώρες και δεν τελειώνω ή όταν τελειώνω πολλές φορές. Συνήθως πονάει ο αριστερός όρχις και εμφανίζεται κάτι σαν πρήξιμο στο σημείο που είναι τα καλώδια του όρχι. Πιάνω μερικές φορές την περιοχή να δω αν υπάρχει κάτι άλλα μοιάζει περισσότερο σαν να υπάρχει περισσότερο δέρμα πάρα σαν να υπάρχει κάτι στην περιοχή. Μόνο πόνος υπάρχει όταν ακουμπάω κοντά στα καλώδια. Ο πόνος είναι ήπιος και κάποιες φορές αν κρατηθώ πολύ ώρα βαράει λίγο πιο πάνω από το αριστερό πόδι κοντά στην κοιλιά.
  Επίσης μερικές φορές όταν δεν μπορώ να κρατηθώ και φεύγουν μερικά υγρά όταν η βάλανος του πέους ακουμπάει στο εσώρουχο τότε κοκκινίζει και μένει κόκκινη για πολλές ώρες ακόμα και αν κάνω μπάνιο.
  Είχα μυκητίαση επίμονη για τρεις μήνες και την αντιμετώπισα με περιτομή. Οι κοκκινίλες μπορεί να εμφανίζονται επειδή η μυκητίαση μπορεί να υπάρχει ακόμα και αν ναι πρέπει να πάω πάλι σε ουρολόγο ή σε άλλο γιατρό για να την αντιμετωπίσω?
  Είχα κάνει τρεις φορές υπέρηχο στους όρχεις με τελευταία φορά πριν ένα χρόνο για άλλους λόγους και δεν μου βρήκανε κάτι στην περιοχή.
  Ο ουρολόγους μου είναι σε διακοπές και ντρέπομαι να τον πάρω τηλέφωνο να τον ρωτήσω κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που είναι επείγον να πάω σε άλλον ουρολόγο ή ανησυχώ χωρίς λόγο?
  Ευχαριστώ για τον χρόνο σας γιατρέ.
 2. proedros123

  proedros123 New Member

  Φίλε πως είσαι τώρα;;;Έχεις κάποια βελτίωση γιατί κάποια από τα συμπτώματα τα έχω και εγώ...Αν θέλεις απάντησε μου...Ευχαριστώ

Share This Page