1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πόνος Στον Θώρακα

Discussion in 'Παθήσεις Οισαφάγου - Παλινδρόμηση' started by Nikolas, Nov 19, 2008.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Nikolas

  Nikolas New Member

  Γεία σας.Ελπίζω να πόσταρα στο σωστό board.

  Εχτές είχα ξυπνήσει το πρωί με λίγη αδιαθεσία.Αποφάσισα να παω κολυμβητήριο κατά της 12.Το μόνο που έφαγα ήταν ένα κρουασάν σοκολάτας(σπιτικό).Πήγα στο κολυμβητήριο και έπειτα απο 1 περίπου ώρα βγήκα.Όταν βγήκα λοιπόν,ένοιωθα,εκτός απο αδιαθεσία,και πονοκέφαλο.Όταν πήγα σπίτι μου λοιπόν [αφού "έφαγα" όλη τη βροχή στο κεφάλι μου(φορούσα σκούφο)] ένοιωθα μαζι με τα προηγούμενα,πόνο στο θώρακα και έκανα πυρετό 38,5°.Επίσης,λίγο δύσπνοια και ένοιωθα κούραση και έναν πόνο στην πλάτη(και λίγο ανορεξία)(ελπίζω να μη σας κούρασα με τα "νοιώθω" μου).Τελικά έψαξα online και βρήκα πως αυτά που είχα ήταν μερικά συμπτώματα πνευμονίας και ότι η πνευμονία μπορεί να προκληθεί απο εισχώρηση υγρών στους πνεύμονες.

  Ποια πιστεύετε πως είναι η γνώμη σας?


  Υ.Γ Ξέχασα να αναφέρω πως στο κολυμβητήριο "'ηπια" νερό καθώς κολυμπούσα.(με την ένοια οτι πνίγηκα)
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλημέρα!
  Πόνος στον θώρακα, με δύσπνοια και πυρετό πολύ πιθανό είναι εικόνα πνευμονικής λοίμωξης και θα πρέπει να απευθυνθείτε οπωσδήποτε σε παθολόγο ή πνευμονολόγο!!

Share This Page