1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πόνος στο στήθος

Discussion in 'Γυναικολογικές Παθήσεις' started by vivian, Feb 26, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. vivian

    vivian New Member

    Καλησπέρα! Είμαι 25 χρονών. Μετά την τελευταία μου περίοδο το δεξί μου στήθος συνέχισε να με πονάει λες και έφαγα μπουνιά.Συγκεκριμένα στο άνω δεξί άκρο του στήθους ο πόνος ήταν εντονότερος.Μετά από λίγες μέρες ηρέμησε κάπως και τώρα σε 5 μέρες περιμένω περίοδο αλλά πάλι στο δεξι στήθος έχω ξανά τον ίδιο πόνο πιο έντονο από το άλλο στηθος και όταν τρώω νιώθω το φαγητό να περνάει από το στήθος μου και πονάει. Να
    συμπληρώσω πως δεν ψιλαφίζω κάτι περίεργο αλλά το νιώθω πολύ βαρύ με κάτι τσιμπηματακια αίσθηση καύσου και σφίξιμο.Έχω τρομάξει πάρα πολύ με αυτά που διαβάζω στα site για τις σοβαρές παθήσεις.Επίσης είχα κάνει γενικές εξετάσεις τον Νοέμβριο και ταχύτητα καθυζισης και ήταν όλες μια χαρά.Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι σοβαρό?:triste:
    Last edited: Feb 27, 2017

Share This Page