1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πόνος στο στήθος

Discussion in 'Παθήσεις Οισαφάγου - Παλινδρόμηση' started by zxcvbnm, Nov 1, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. zxcvbnm

  zxcvbnm New Member

  Γεια σας...θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω και με ενοχλεί για χρόνια τώρα.α)Το πρόβλημα είναι πως εδώ και περίπου 4 χρόνια έχω κάτι ξαφνικούς πόνους στο στήθος οπισθοστερνικά προς την αριστερή μεριά του στήθους.Ο πόνος είναι πολύ άσχημος και μπορεί να διαρκέσει για 10 λεπτά περίπου με διαλείμματα μισού λεπτού περίπου.β)Αλλά μερικές φορές είναι και ένας άλλος πόνος μετά από το φαγητό και διαρκεί παραπάνω.Όταν έχω αυτόν τον πόνο έχω και καύσιμο στο στομάχι και (μην με κοροιδέψετε) πολλα ρεψίματα ρέψίματα. Οι πόνοι μερικές φορές αντανακλούν ή στο λαιμό ή στο σαγόνι ή (μην σας φανεί περίεργο) στο στόμα (ούλα) ή λίγες φορές στο μέρος κλείδας-ώμου.Πριν από ένα χρόνο στην β΄ γυμνασίου είχα για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα καούρες και το υγρό του στομάχου ανέβαινε προς τα πάνω.Μετά από ένα πιάτο φαί έκανα εμετό αυτό το υγρο και ήταν περίπου το 0,5-1/4 ενός ποτηριού.
  Τι μπορεί να έχω άραγε;κάτι σημαντικό ή τίποτα το ιδιαίτερο;
  Last edited: Nov 1, 2015
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για γαστρίτιδα και οισοφαγική παλινδρόμηση. Πρέπει οπωσδήποτε να σας δει γαστρεντερολόγος και να γίνει και γαστροσκόπηση με βιοψία.
  Insomniac likes this.

Share This Page