1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πόνος στο δεξί όρχι και άλλα

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Aggelos, May 17, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
 1. Aggelos

  Aggelos New Member

  Καλησπέρα. Ήθελα να κανω μια ερώτηση γιατί βρίσκομαι στο εξωτερικό και η συνεννόηση με τους γιατρούς εδώ είναι λίγο δύσκολη και επιπλέον έχω μια μικρή υποψία ότι μάλλον μου έκαναν λάθος διάγνωση.

  Εδώ και δύο μέρες είμαι με πόνους στη δεξιά πλευρά, που πιάνει τη μέση, τη βουβωνική χώρα, τον δεξί όρχι και τον μηρό. Νομίζω ότι ο πόνος ξεκινά από τον όρχι εξαπλώνεται στις περιοχές που σας είπα. Παρ' όλα αυτά, ο γιατρός που με ψηλάφισε μου είπε ότι έχω βουβωνοκήλη και ότι θα χρειαστώ εγχείρηση.

  Δεδομένου ότι βάρη δε σηκώνω, λίγο βήχα είχα αλλά όχι τόσο όσο να δικαιολογεί κοτζάμ κήλη, και δεδομένου ότι ο πόνος στον όρχι είναι υπαρκτός και πολλές φορές πονάω όταν τον ακουμπάω (όχι πάντα), δεν ξέρω αν πρέπει να επισκεφτώ κάποιον άλλο γιατρό ή να εμπιστευτώ την κρίση του.

  Πόνο στην ούρηση δεν έχω, κάποιο πρήξιμο ή αλλαγή χρώματος στον όρχι επίσης δεν βλέπω, απλά πονάω - μερικές φορές αφόρητα, αλλά συνεχόμενα, δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό. Να σημειώσω επίσης ότι χρόνια πριν ως παιδί είχα πάθει συστροφή και είχα εγχειριστεί.

  Στη χώρα που βρίσκομαι γενικότερα δεν έχουν και την καλύτερη φήμη οι γιατροί κι επίσης είναι λίγο δύσκολο να τρέχεις από γιατρό σε γιατρό έτσι όπως είναι το σύστημα.

  Μήπως να πάρω το αεροπλάνο να έρθω Ελλάδα;
  Last edited: May 17, 2016

Share This Page