1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Πόνος Στο Αριστερό Τμήμα Της Κοιλιάς

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by Minerboh, Feb 16, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Minerboh

  Minerboh New Member

  Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για αυτό το υπέροχο φόρουμ. Θα ήθελα την γνώμή σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
  Εντοπίστηκε ενας αρκετά δυνατός πόνος συντριπτικού τύπου στο αριστερό υποχόνδριο της κοιλιάς. Έχω ένα συκεγκριμένο ιστορικό: πρόσφατα μέσω υπέρηχου όρχεων εντοπίστηκε μια κύστη με υγρό στον άνω πόλο του αριστερού όρχεος και μικρό ρικνό δεξιό όρχη. Ενεργούμαι κανονικά και υπάρχει αερισμός (αν και είναι λίγο πιο ασθενικός απο ότι συνήθως. Αυτός ο πόνος συνοδεύεται απο ένα αίσθημα σαν κάτι να έχει διπλωθεί μέσα μου ή σαν κάτι να τραβιέται. Επιδεινώνεται όταν σηκώνομαι απο μια καρέκλα. Τελευταία περνάω μια περίοδο έντονου άγχους καθώς είμαι φοιτητής και περιμένω να να βγει ανακοίνωση για κάτι σημαντικό. Επι προσθέτω εργάζομαι σαν βραδυνός αποκλειστικός και αναγκάζομαι να σηκώνω βάρη. Να προσθέσω επίσης οτι πίνω πολλούς καφέδες και μια μέρα πριν την εμφάνιση του άλγους υπήρχε έντονη κινητικότητα εντέρου και διάρροια.
  Περιττό να σας πώ οτι έχω κατατρομάξει μιας και έχουν περάσει αρκετά απο το μυαλό μου ( εντερικός εγκωλεασμός, στρίψη, μηχανικός ειλεός αλλά και στρίψη όρχεος). Μια μικρή γνώμη θα με βοηθούσε και εννοείται οτι θα το κοιτάξω, απλά θα ήθελα μια πρώτη γνώμη.
  Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Πόνος που αναφέρετε συνδυαζόμενος με τα υπόλοιπα στοιχεία, θα μπορούσε να οφείλεται στο παχύ έντερο και σε μια δυσλειτουργία του.
  Θελει έλεγχο απο γαστρεντερολόγο!

Share This Page