1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πόνος στις ωοθήκες

Discussion in 'Οδηγίες και Ανακοινώσεις του Forum!' started by Αναστασία253, Dec 9, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας. Πριν 2-3 μέρες ένιωσα κάτι σαν τσιμπηματάκια στην αριστερή μου ωοθήκη κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί και είχε περάσει η ωορρηξία μου. Σήμερα ένιωσα πόνους στη δεξιά μου ωοθήκη που κράτησαν ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά ήταν σχετικά έντονοι. Περιμένω περίοδο σε 4 μέρες περίπου αλλά οι πόνοι αυτοί δεν έμοιαζαν με πόνους περιόδου. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι σοβαρό; Θα με συμβουλεύατε να επισκεφθώ γυναικολόγο ή να περιμένω να δω αν θα ξαναπαρουσιαστούν οι πόνοι/τσιμπηματάκια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Να κάνεις το δεύτερο. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιο κρύωμα ή να αντανακλά το έντερο.
  3. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Έχω ένα κρυωματάκι αλλά δεν ήξερα ότι μπορεί να είναι από αυτό. Και πάλι ευχαριστώ!
    Kathy likes this.

Share This Page